featuredimageDefault_large Avatar

goedemorgen deze morgen

Hey hoi leuk dat je op de Jimmy’s site zit.
Ik zou even wat over mij zelf vertellen!
Ik ben Jeanette en ik ben 26 jaar, woon in Emmen in een studio met mijn katje Tinkerbell.
Ik doe nu vrijwilligerswerk bij Jimmy’s dat doe ik 3 dagen in de week.
Naast dat ik bij Jimmy’s ben, doe ik ook heel veel thuis en ben ik super creatief.
Ik kan onder andere schilderen, tekenen, haken, gitaar spelen, naaien , zingen en nog veel meer.
Mijn droom is om een eigen bedrijf te starten en daar mijn geld mee te verdienen en onafhankelijk te worden van de gemeente en mijn uitkering die ik nu nog heb.

Hoe bij ik bij Jimmy’s gekomen?

3 Jaar geleden ben ik met een vriend van mij gevraagd of ik mee wou naar een workshop van Rozemarijn (facilitator Jimmy’s Oldambt) en nog iemand anders in Jimmy’s Groningen, ze noemden dat “Wiejongismoetslimzijn”.
Zo ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met Jimmy’s.
Op dat moment wist ik nog niet echt wat Jimmy’s was maar met de tijd begon ik steeds meer te begrijpen wat Jimmy’s inhield op dat moment was Jimmy’s Emmen er nog niet en waren ze nog in gesprek met de gemeente.

Uiteindelijk werd er gevraagd vanuit de gemeente of wij een onderzoek wilden starten om te kijken wat de jongeren wilden.

We zijn naar scholen gegaan en hebben we workshops gedaan om te kijken wat ze wilden en het kwam er op neer dat ze een plek wilden in Emmen waar ze heen konden met hun vragen en idee├źn.
Een jaar later werd eerst Winschoten geopend en hoorde ik dat Jimmy’s eindelijk in Emmen kwam, ik was laaiend enthousiast en kon niet wachten tot Jimmy’s er was.
We zijn nu al weer een jaar open en Jimmy’s is een groot succes!
Als ik niet bij Jimmy’s was gekomen was ik er waarschijnlijk niet achter gekomen dat ik een bedrijf wil starten en zou ik niet weten dat ik goed ben zo als ik ben.