featuredimageDefault_large basenlaurens

wie zijn Bas en Laurens

Wie zijn wij?

 

 

Wij zijn Bas (23 jaar) en Laurens (18 jaar). Heel interessant zou je natuurlijk denken. Dat is ook zo.

Samen doen wij de opleiding : Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (niveau 4).

Deze volgen wij in Stadskanaal op het Noorderpoort College.

Wij zijn voornamelijk in Jimmy’s te vinden op maandag en dinsdag.

 

Laurens links , Bas rechts

Wat doen jullie? 

Gericht vanuit onze opleiding zijn wij in Jimmy’s aanwezig om ons papiertje te bemachtigen en geld te kunnen verdienen waar je ook daadwerkelijk van kunt leven op een relaxte manier. Afgezien van de stageverplichting vinden we Jimmy’s ook gewoon tof;)

Maar natuurlijk hebben wij naast dat ook wel wat andere nuttige eigenschappen.

 

BAS: Ik ben in Jimmy’s vooral om jongeren te ondersteunen met vragen over verslaving en gedragsproblematiek. Met veel dingen die je in die onderwerpen kunt bedenken ben ik namelijk erg ervaringsdeskundig en je zal van mij dan ook do’s and don’ts krijgen die onderbouwt zijn uit ervaring en niet uit een boekje. Voor de rest kan je ook gewoon bij me terecht voor een normaal gesprek.

LAURENS: Ik ben in Jimmy’s om jongeren te ondersteunen met vragen over alledaagse dingen maar ook met als je problemen op school hebt of bij jou thuis. Heb je andere vragen is dat natuurlijk ook geen probleem en help ik je graag!  Mijn doel is om mij meer te verdiepen in het jongeren werk en de situaties die zich daarin kunnen afspelen . Met mij kan je bij Jimmy’s natuurlijk ook gewoon een rustig potje Fifa spelen.

 

Wat willen en zoeken wij? 

BAS: ik wil nieuwe dingen leren en wat kunnen betekenen voor de jongeren. En ze kunnen ondersteunen als ze vast zitten in hun leven. Zoals ik zelf ook ooit zat. En ze te weerhouden van te ver in die dingen door gaan zoals ik ooit deed. Voor de rest zoek ik in Jimmy’s niet alleen normale sociale contacten maar ook plezier en ruimte om aan mijn leerdoelen te werken.

 

LAURENS: Ik zou jongeren heel graag helpen met het maken van de goede beslissingen.
Als jongere sta je voor vele beslissingen die veel invloed kunnen hebben op de rest van je leven. Daarom is het heel belangrijk dat je de juiste keuzes maakt en kan dus ook lastig zijn. Graag help ik je daar mee en natuurlijk op een leuke en laagdrempelige manier .